Edukacija za Make Up

Edukacija tehnike šminkanja lica, namenjana je svima koji žele profesionalno da se bave šminkanjem. Ova obuka, kroz teoretski I praktičan rad, obuhvata edukaciju koja je sačinjena iz sledećih celina:

- nega lica prema tipu kože
- priprema za šminkanje
- podela oblika lica i njegovih delova
- izbor pribora za šminkanje
- podloga za šminkanje prema tipu kože
- tehnike konturisanja I izbor boja
- šminkanje očiju
- šminkanje usana
- korišćenje strip trepavica ili snopića
-  iscrtavanje obrva
- dnevna i noćna šminka
- higijena pribora za rad.

 

Iskoristite naše znanje, i pružanje informacija stečenih iskustvom. Trajanje edukacije: 30 sati (teoretski deo, praktični-rad na modelima).

View the embedded image gallery online at:
https://www.beautystudiocat.com/edukacija#sigProIdf370d5d9d9

 

EDUKACIJA ZA NADOGRADNJU TREPAVICA TEHNIKOM 1 NA 1

Nadogradnja svilenih trepavica je metoda koju mora obavljati stručno osposobljena osoba, jer klijenti žele bezbednu uslugu bez iritacije ili oštećenja prirodnih trepavica. Ukoliko ste novi u ovome, bez predhodnog iskustva, odlučite se za ovaj tip edukacije. Edukacija, kroz teoretski deo,obuhvata upoznavanje sa materijalom (oblici, debljine, dužine, zakrivljenost trepavica, vrste lepkova, i sl.), mogući rizici itd. Obuka koja se obavlja tokom praktičnog rada na modelu  obuhvata edukaciju o pravilnom odvajanju i prijanjanju veštačkih ekstenzija na prirodne trepavice, pravilnom korišćenju lepka  I pratećeg materijala, uklanjanju ekstenzija kao I edukaciju o higijeni  alata.  Obukom su predviđene I konsultacije u vezi potencijalnih problema tokom tretmana i upoznavanje sa načinom održavanja trepavica nakon nadogradnje.

EDUKACIJA ZA NADOGRADNJU TREPAVICA TEHNIKOM MULTI D

Ova edukacija namenjena je osobama koje imaju iskustvo sa nadogradnjom tehnike 1na1. Edukacija, tokom teoretskog dela, obuhvata upoznavanje sa gradjom i modelima trepavica i upoznavanje sa priborom i materijalom za nadogradnju. Praktičan deo podrazumeva , tokom rada na modelu,  edukaciju o tehnici formiranja pramenova, odvajanju i prijanjanju veštačkih ekstenzija na prirodne trepavice i tehnici lepljenja ekstenzija pramen po pramen. Kroz praktičan rad predviđeno je takođe informisanje o eventualnim rizicima  I načinu održavanja trepavica nakon nadogradnje.

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.beautystudiocat.com/edukacija#sigProIdf2b527be6e

Poslednji put izmenjeno 16 Oktobar 2019

O nama

Prijatan ambijent, opuštena atmosfera, vrhunska usluga. Uz pogodnosti koje vam naš studio pruža verujemo da ćemo postati sastavni deo vaše svakodnevne nege i zadovoljstva.

Radno vreme:

UTO-SUB 09:00~20:00
NED 09:00~16:00

Telefon: 065 2320 941

Ruski volumen

Higijenski tretman lica

galerija